Try-Out II

19 juni | Steigerzaal

We gaan verder...

Inmiddels bestaan we één jaar en kijken we terug op een flitsende start van deze gloednieuwe vocal group. In november gaven we ons allereerste optreden en namen we in januari onze eerste Live Session op.

En omdat we graag op het podium staan, is het tijd voor onze tweede try-out! In deze try-out van 30 minuten zingen we onze nieuwe nummers en laten we opnieuw onze klanken horen.

We waren zó verrast dat versterkt niet hárd betekende, maar helder, vol en kleurrijk. Intiem. En door de opstelling in de halve cirkel werd voor ons als publiek de onderlinge interactie tussen de koorleden prachtig voelbaar. De onderlinge klik. De gedeelde vreugde!

Loek

Insert Testimonial

woensdag 19 juni in de Steigerzaal 
(de Lindenberg)

Wij waren zeer positief verrast over de hoge kwaliteit! Dit kun je geen ‘amateurkoor’ meer noemen . Hier zit veel potentie in om groter te groeien. Superleuk om bij jullie eerste uitvoering ooit te zijn geweest, we komen graag weer. 

Justus

Praktische Info

We voeren de try-out twee keer uit. Beide try-outs vinden plaats in de intieme Steigerzaal.
Lindenberg, Ridderstraat 23, 6511 TM Nijmegen.

Eerste try-out

Datum: 19 juni
Aanvangstijd: 19:30 uur
Ticket: €9,-

Tweede try-out

Datum: 19 juni
Aanvangstijd: 21:00 uur
Ticket: €9,-


Mooie sfeer. Afwisseling van rust en energie. Vanaf het begin tot het eind. Het plezier in zingen van de koorleden was goed te voelen; en dat maakt de sfeer wat mij betreft.

IMRE

De momenten dat ik kippenvel kreeg waren als jullie dynamiek van hard naar pianissimo gingen, echt prachtig. Ik geloof dat de mensen die om ons heen zaten ook onder de indruk waren. Ik hoorde steeds reacties van: wat goed zeg of wauwwww, prachtig.

ESTHER

Wat fantastisch zeg. Kippenvel van begin tot eind. Wat bijzonder dat jullie dit binnen zo’n korte tijd neer hebben gezet. Ik was echt sprakeloos!

ANNEMIEKE

>