Try-Out

29 november, Steigerzaal

Maak deel uit van een uniek muzikaal moment! De allereerste live try-out van de gloednieuwe vocal group Wired Voices. In een half uur laten we onze klanken voor het eerst horen op het podium. Mis dit bijzondere moment niet - koop nu je tickets!

29 november in de Steigerzaal

Dit is ons begin...

Welkom bij deze unieke muzikale gelegenheid - de allereerste try-out van Wired Voices! We zijn verheugd om je uit te nodigen voor deze bijzondere gebeurtenis.

Hoewel dit geen avondvullend concert is, is het voor ons een moment dat gekoesterd zal worden. We laten voor het eerst onze stemmen aan ons publiek horen met een half uur vol muzikale ontdekkingen. Dit is het begin van een opwindend hoofdstuk  en we zijn verheugd dat je erbij bent om deel uit te maken van deze mijlpaal. 

Dus kom en deel dit speciale moment met ons. Laat ons je verrassen, ontroeren en inspireren tijdens deze korte maar krachtige voorstelling. 

woensdag 29 november in de Steigerzaal
(de Lindenberg)

Praktische Info

We voeren de try-out twee keer uit. Beide try-outs vinden plaats in de intieme Steigerzaal.
Lindenberg, Ridderstraat 23, 6511 TM Nijmegen.

Eerste try-out

Datum: 29 november
Aanvangstijd: 19:30 uur
Ticket: €9,-

Tweede try-out

Datum: 29 november
Aanvangstijd: 21:00 uur
Ticket: €9,-


minke kullberg

-musicianship docent-

A capella zingen geeft mij een diep gevoel van verbondenheid. Als klanken samenkomen, resoneert de samenklank in ons allemaal en zijn we niet alleen, maar één.

>