We gaan verder...

Inmiddels bestaan we één jaar en kijken we met trots terug op een flitsende start van deze gloednieuwe vocal group. 

In november gaven we ons eerste optreden en in januari namen we onze eerste Live Session op.

Nu gaan we verder op Cultuur Op De Campus met een voorstelling van 60 minuten. We zingen de mooiste nummers met indrukwekkende arrangementen. Onze eerste lange voorstelling, dit wil je niet missen!

We waren zó verrast dat versterkt niet hárd betekende, maar helder, vol en kleurrijk. Intiem. En door de opstelling in de halve cirkel werd voor ons als publiek de onderlinge interactie tussen de koorleden prachtig voelbaar. De onderlinge klik. De gedeelde vreugde!

Loek

Wij waren zeer positief verrast over de hoge kwaliteit! Dit kun je geen ‘amateurkoor’ meer noemen . Hier zit veel potentie in om groter te groeien. Superleuk om bij jullie eerste uitvoering ooit te zijn geweest, we komen graag weer. 

Justus

Praktische Info

De uitvoering vindt plaats in Theaterzaal C, Heyendaalseweg 141 en start om 20:00 uur.

Cultuur Op De Campus

Datum: 30 mei
Aanvangstijd: 20:00 uur
Ticket: Student €5,- | Regulier €10,-


Mooie sfeer. Afwisseling van rust en energie. Vanaf het begin tot het eind. Het plezier in zingen van de koorleden was goed te voelen; en dat maakt de sfeer wat mij betreft.

IMRE

De momenten dat ik kippenvel kreeg waren als jullie dynamiek van hard naar pianissimo gingen, echt prachtig. Ik geloof dat de mensen die om ons heen zaten ook onder de indruk waren. Ik hoorde steeds reacties van: wat goed zeg of wauwwww, prachtig.

ESTHER

Wat fantastisch zeg. Kippenvel van begin tot eind. Wat bijzonder dat jullie dit binnen zo’n korte tijd neer hebben gezet. Ik was echt sprakeloos!

ANNEMIEKE

>